Kinsmen is een design gedreven productie bedrijf. Wij specialiseren ons in illustratie, animatie, concept, video en fotografie.

Kinsmen is een design gedreven productiebedrijf. Wij zijn een collectief van ontwerpers, artiesten en content makers met verstand van marketing. We werken graag met klanten die net als wij grote ideeën hebben en hard werken om dromen waar te maken. Complexe concepten maken we toegankelijk, onderhoudend, overtuigend en van de best mogelijke kwaliteit. In vele vormen, voor uiteenlopende momenten en veranderende kanalen.

The collective

Bart

CO-FOUNDER / ALGEMEEN DIRECTEUR

Bas

CO-FOUNDER / CREATIEF DIRECTEUR

Tom

SENIOR MOTION DESIGNER

Robin

FRONT END DEVELOPER

Niels

DESIGNER

Ruud

DESIGNER

Tim

MOTION DESIGNER

Wouter

COMPONIST / SOUND DESIGNER

Vernon

FOTOGRAAF

Creijn

VIDEOGRAAF

Onze roots

De neven Bart & Bas van Gestel zijn oprichters van Kinsmen Collective. Onze naam is dan ook ontleend aan de familie van Gestel uit de jaren ’80 en ’90. Bij opa en oma van Gestel waren regelmatig heel veel mensen op bezoek. Kinderen, kleinkinderen en vrienden. Lange tafels en dagen gevuld met gezelligheid. Iedereen kende elkaar goed, wist wat men aan elkaar had. Deze bonte verzameling van mensen leunde op elkaar in een sfeer van liefde, respect en vertrouwen.

Vanuit deze herinnering is Kinsmen Collective ontstaan. In ons collectief van professionals staan plezier, respect en vertrouwen centraal. Naar elkaar en naar klanten. Want klant word je bij ons omdat je er belang aan hecht met wie je werkt. Wanneer jouw vertrouwen er is, kunnen wij excelleren in het maken van mooie, werkende content. Wat je doel ook is.