Wij zijn een collectief van ontwerpers,
artiesten en content-makers met
verstand van marketing.

Wij zijn een collectief van ontwerpers,
artiesten en
content-makers met
verstand van marketing.

Kinsmen is een design gedreven productiebedrijf. Wij zijn een collectief van ontwerpers, artiesten en content-makers met verstand van marketing. We werken graag met klanten die net als ons grote ideeën hebben en hard werken om dromen waar te maken. Complexe concepten maken we toegankelijk, onderhoudend, overtuigend en van de best mogelijke kwaliteit. In vele vormen, voor uiteenlopende momenten en veranderende kanalen.

DSC_3488
vern
studio

Onze roots

De neven Bart & Bas van Gestel zijn oprichters van Kinsmen Collective. Onze naam is dan ook ontleend aan de familie van Gestel uit de jaren ’80 en ’90. Bij opa en oma van Gestel waren regelmatig heel veel mensen op bezoek. Kinderen, kleinkinderen en vrienden. Lange tafels en dagen gevuld met gezelligheid. Iedereen kende elkaar goed, wist wat men aan elkaar had. Deze bonte verzameling van mensen leunde op elkaar in een sfeer van liefde, respect en vertrouwen.

Vanuit deze herinnering is Kinsmen Collective ontstaan. In ons collectief van professionals staan plezier, respect en vertrouwen centraal. Naar elkaar, en naar klanten. Want klant wordt ook je bij ons omdat je er belang aan hecht met wie je werkt. Wanneer jouw vertrouwen er is kunnen wij excelleren in het maken van mooie, werkende content. Wat je doel ook is.

Foto_Bart
Bas_Foto
Tom_Foto
Foto_Robin
about8

Contact

Onze studio bevindt zich in de Gruyterfabriek, een gemoedelijke plek vol bedrijvigheid in het mooie ’s-Hertogenbosch. Je bent altijd welkom om van gedachten te wisselen. De koffie en Bossche Bol staan voor je klaar. Juist omdat een ingeving of idee zomaar kan ontstaan op momenten waarop je het niet verwacht.

Tot snel.

DSC_3520
DSC_3403
DSC_2835

Kinsmen Collective
KVK: 70001693
BTW: NL858098878B01

Adres
Veemarktkade 8
5222 AE, Den Bosch

Contact
hello@kinsmen.tv
073 - 822 49 45